Back to All Events

Sundt blod og basisk madlavning

Her i foråret holder jeg kurser sammen med Simonne Holm. Det giver mulighed for både at lave mad og se på blodet.

Lige nu kan du spare 1000 kr!

Du LÆRER, hvordan du får den basiske madlavning ind i hverdag og fest.
Du SER i dit eget blod, hvordan dit liv påvirker dine celler.

Det bliver en dag med noget for alle sanser: smag, duft, mærk, se, lyt, lær... Vi glæder os!

Hvad du spiser og hvordan du lever har stor betydning for din sundhed.

Det er der ikke så meget nyt i.

Du tænker sikkert allerede sundhed ind i din hverdag, men måske mangler du både INSPIRATION og en mere samlet VIDEN for at få den helt store oplevelse af, at det rykker?

Du savner måske også et redskab til at vise om du er på rette spor?

Dette kursus giver dig en grundig indføring i, hvordan SYRE-BASE-BALANCEN påvirker din krop og hvordan denne viden kan bruges i din hverdag.

Når vi sætter fokus kroppens syre-base-balance, åbner der sig helt nye muligheder for at skabe et liv fyldt med energi og livsglæde. Vi laver lækre, sansemættende, plantebaserede, basiske retter, som nærer dine celler. Du får masser af viden og inspiration, der sætter gang i kreativiteten i dit eget køkken, så du laver sund mad, fordi du HAR LYST TIL DET!

Vi tager udgangspunkt i "New Biology", der netop handler om at vedligeholde vores optimale pH-balance.

Studier af levende og tørt blod er en af de teknikker, der har dannet grundlag for udviklingen af "New Biology" og den ”Alkaline” - basiske - livsstil. Her på kurset har du mulighed for at se dine egne celler!

Når du ser dine egne celler får du lyst til at PLEJE og NÆRE dem. Vi lærer dig, hvad der skal til, for at de kommer til at strutte af sundhed – hvis de ikke allerede gør det i forvejen! Billedet af blodet taler et tydeligt sprog om din sundhedstilstand!

Kurset er ultra intensivt, med 2 undervisere til 5 deltagere, så der virkelig er tid til den enkelte. Vi glæder os til denne mulighed for at give videre af vores viden og erfaringer og der er sat tid af til, at alle kan se deres eget blod i en individuel session.

Efter dette kursus kan du opleve store ændringer i dit energiniveau indenfor få uger, for nogen vil det allerede ske indenfor de første 5 dage.

Kurset afholdes på Alkaline Institute ved Silkeborg.

For tilmelding og for at læse mere om kurset klik her:

Sundt blod og basisk livsstil

Earlier Event: January 4
Alkaline mini-retreat
Later Event: August 5
Aktiver dine stamceller