Bente Hartelius

Alkaline livsstil

 

Alkaline livsstil er en holistisk livsstil med fokus på kroppens syre/base-balance. Hvad får vores celler i blodet til at danse af glæde i stedet for at klistre og klumpe sammen?

Det handler om give vores organer mulighed for at rense den konstante strøm af syre og andre affaldsstoffer ud af kroppen i stedet for at opmagasinere det i fedtvæv, blodårer, cyster, vores led mv. Samtidig fylder vi kroppen med levende energi og næring.

”Alkaline livsstil” er ikke en kur. Det er at foretage de valg, der naturligt fylder dig med energi. Det er indsigt i, hvordan dine valg i hverdagen påvirker din livskvalitet, så du selv kan vælge, på hvilket niveau du vil leve.

Alkaline livsstil er: lækker mad med masser af basiske grøntsager, citron, avocado, mandler etc. Det er daglig motion, frisk luft og sollys. Sunde kosttilskud. Masser af rent, basisk vand. Og ikke mindst at se på det stress, der laver skade på vores krop.

Flow:  i blodstrømmen,  i nerve- og meridianbaner.

Og det handler ikke kun om at foretage de rigtige valg, det er også at mærke effekten, og at vide hvorfor du gør det.

Vil du dykke dybere ind i, hvordan du kan leve mere alkaline, kan du gå til min blog her på siden eller endnu bedre: du kan tilmelde dig et af mine arrangementer.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du automatisk besked, når jeg skriver på min blog eller lægger nye events ud.

 

 

 
 
 
 
 

En-til-en coaching

Med DIT LIV i centrum

 
 
 
 
rawpixel-678087-unsplash.jpg
 
 
 

Alkaline Dinner

Søndag d. 25. november 2018 kl. 12.00-15.00

 

 

 
 
 
 
Summer_Salad-147.jpg
 
 

Alkaline Miniretreat

4.-6. januar 2019

 
 
 
 
Madi_Girl_In_Nature-110.jpg
 
 
 

Lifewave

Energimedicin - den enkleste vej til højere livskvalitet

 

 
 
 
 
LI4_2.jpg