Bente Hartelius

3 Dages juice-kur

Jeg har efterhånden introduceret en del mennesker til Alkaline Livsstil, men jeg er nu nået til et punkt, hvor jeg har erfaret, at der skal et samlet forløb til, hvis det virkelig skal rykke. Og det er det, jeg er i gang med at skabe lige nu.

 

Folk er forskellige

Når jeg har coachet folk omkring alkaline livsstil, har jeg oplevet, at udfordringerne er forskellige.

En kvinde fortæller, hvordan hun elsker at lave mad, med æstetikken og smagen i første række. Det er ganske enkelt en vigtig del af hendes liv, og hun er bekymret for at skulle ”putte sig selv ind i en kasse”, hvor denne tilgang vil blive ødelagt.

En anden kvindes oplevelse er, at hun har svært ved at tage sig sammen til at lave ordentlig mad til sig selv, efter hendes datter er flyttet hjemmefra.

Det er klart, at disse to kvinder har brug for helt forskellige indfaldsvinkler til at komme til at lave sundere mad. Den første kvinde har brug for at kunne bruge sin kreativitet og skridt for skridt eksperimentere sig frem til, hvordan de alkaline principper kan bidrage til hendes madoplevelser. Den anden kvinde har brug for en madplan, med indkøbsliste, så hun ikke dagligt skal forholde sig til, hvad hun skal. At samle sine indkøb, gøre grøntsager klar til flere dage, er i fokus her. Det er i første omgang vigtigere at få lavet mad end, hvor perfekt det er.

 

Det er her, jeg synes tingene bliver spændende.  Sparingen i netværket er vigtig, så ingen føler sig alene med sine specielle udfordringer.