Bente Hartelius

Miniretreat og kursus i Alkaline Livsstil

4.-6. januar 2019

En alkaline livsstil kan bringe dit liv op på et helt nyt niveau.

Alkaline betyder basisk. Alkaline livsstil er udviklet af Robert O. Young og Shelley Young igennem de sidste 35 år, hvor de har hjulpet over 100.000 mennesker med at blive fri for symptomer på livsstilrelaterede sygdomme; Hjertekarsygdomme, overvægt, diabetes, mavetarm sygdomme, kronisk inflammation, kroniske smerter, cancer, Sjögrens Disease mv.

Kroppen er designet basisk, men det meste af hvad vi i vores kultur spiser og drikker er syredannende. 

På kurset bevæger vi os hele vejen rundt om de faktorer, der har indflydelse på kroppens syre/base-balance.

På retreatet bliver du indført i hvilke fødevarer, der er basiske og hvordan de kan tilberedes nemt og varieret. Forbered dig på en weekend, der er vegansk og 100% basisk; grønne juice, smoothies og supper, salater og snacks mv. Du vil blive overrasket over de lækre og smagfulde måltider, som du selv er med til at forberede. Du kommer ikke til at gå sulten i seng!

Vi gennemgår de vigtigste kosttilskud, der skal til for når kroppen skal genopbygge syre/base-balancen.

Der vil være foredrag om alkaline livsstil, blodets funktion, hvordan kroppen kommer af med syren, betydningen af velfungerende tarme og hvad der sker på celleplan. 

Vi starter dagen med en kort meditation, yoga og en tur ud i den friske luft. 
I løbet af dagen kan deltagerne på skift afprøve forskellige metoder til at sætte ekstra gang i udrensning af syre og affaldsstoffer.

Kurset er tilrettelagt med henblik på at give en grundig indføring i alkaline livsstil og ikke mindst hvad DU kan gøre i DIN hverdag.

3 dage er nok til at mærke effekten af at leve alkaline og du får masser af inspiration til, hvad du trin for trin kan gøre for at skabe nye vaner i din hverdag. Du får mere energi og føler dig let i krop og sind.

Undervejs vel der være et lille foredrag om tankefelt-terapi og hvad det kan bruges til.

Rikke, en tidligere deltager skrev: 
"Jeg er blevet endnu mere bevidsthed omkring hvilken effekt min livsstil har på min livskvalitet. Jeg har oplevet en dejlig lethed i kroppen og en helt anden opmærksomhed på mit fordøjelsessystem. Det har også haft positiv effekt på min søvn, som ellers har drillet.
Der var input fra alle vinkler: kost, bevægelse, udadvendt / indadvendt sansning, foredrag og selv om tiden fløj afsted føltes tiden både rolig og mættet."

Det praktiske:

Retreatet afholdes af Bente Hartelius.
Praktisk medhjælp: Susanne Kirk Kristiansen

Retreatet holdes i stort sommerhus beliggende i smukke omgivelser nær skov og strand i Vollerup i Vestsjælland. Der er plads til 8 kursister fordelt i 2-sengsværelser. Der er 2 toiletter og baderum i huset. 

Vi starter fredag kl. 10.00 og slutter søndag kl. 15.

Der er mulighed for at ankomme torsdag aften.

Pris kr. 2.500

Tilmelding

Vil du vide mere eller evt. tilmeldes bedes du kontakte mig (Bente) via Messenger eller på 22351426. 

OBS! Du er først tilmeldt, når du har indbetalt depositum kr. 1.000 via mobilpay på 97540.