Bente Hartelius

Lifewave

Skab resultater her og nu og på den lange bane

Undervejs i mit alkaline forløb dukkede Lifewave op i mit liv. Forbløffende effektive og derudover designet til at være lette at anvende. Faktisk så utrolige, at det kan være svært at tro på, indtil man selv har oplevet det.

Lifewave giver hurtige resultater, med en lille indsats. 

Lifewave og/eller Alkaline - for mig hænger det uløseligt sammen. Lifewaves produkter alene hjælper virkelig mange mennesker; sammen med en livstils ændring er det endnu stærkere. Og Lifewave har det kæmpestore netværk, som vi først skal til at skabe inden for den alkaline livsstil.

 

Akupunktur uden nåle

For mig er sundhed og velvære i høj grad et spørgsmål om energi, flow og balance.

Her passer Lifewaves plasterverden fantastisk ind. Plastrene er skabt ud fra vores viden om kroppens energisystem, meridianbaner og akupunkturpunkter.

Kroppens energisystem har i gennem tusinder af år været i centrum i kinesisk medicin. De sidste 20-25 år er kinesernes viden blevet dokumenteret ved brug af moderne teknologi, som vi her i den vestlige verden bedre forstår. Akupunktur bruges i dag af læger og behandlere over hele verden.

Lifewaves plastre virker som akupunktur. Bare uden nåle! . De er designet så enkelt, at de kan bruges i hverdagen af os alle, uden at vi behøver have en masse ekspert-viden.

 

Smertefri på 10 minutter

Tag smerteplasteret Icewave. I kinesisk medicin er en smerte forbundet med blokering af energien omkring stedet.

De første gange jeg oplevede to små runde plastre genoprette flowet og få en stærk smerte til at forsvinde på stedet kun ved hjælp af en refleksion af lysbølger kunne min hjerne ganske enkelt ikke acceptere, at det kunne være sandt! Plastrene sad på min fars gigtplagede knæ og selvom han var blevet smertefri på stedet, arbejdede hans hjerne også på højtryk for at forstå at det kunne lade sig gøre.

Siden har jeg oplevet effekten af de forskellige plastre mange gange, også på min egen krop. Og jeg har forstået effekten af de svage lysbølger, der skaber effekten. Faktisk ligesom når solens stråler får vores krop til at danne D-vitamin. Bare mere subtilt.

 

Plastre og kosttilskud

Da jeg lærte Lifewave at kende var der 7 forskellige plastre.

Siden er der kommet flere produkter til, både i form af nye plastre og kosttilskud.

Hver gang noget nyt og epokegørende. Uanset om der er tale om kosttilskud eller nye plastre.

Smerter, stress, søvnproblemer, lavt energi niveau, detox, hudproblemer, lavt immunforsvar, kolde hænder, depression, knogleskørhed….

Energy Enhancer øger balance, fleksibilitet, styrke og udholdenhed

Aeon reducerer inflammation samt fysisk og psykisk stress

Glutathione booster immunforsvar, generel sundhed og virker afgiftende

Carnosine styrker organfunktioner, sundhed og udholdenhed op til 125%

Silent Nights forbedrer søvn uden medicin, piller og bivirkninger

SP6 Complete regulerer appetit og sukkertrang, balancerer hormoner

IceWave reducerer smerter og inflammation effektivt og hurtigt

AcuLife for heste reducerer smerter og inflammation

Alavida : et hudpleje system, der består af en dagcreme og en natcreme – og et helt særligt plaster

Nirvana:  øger kroppens egen produktion af endofiner, så humøret bliver bedre. Det har også regenererende og smertelindrende egenskaber. En kombination af plaster og kosttilskud.

Winfit: kropsformende system, der hjælper os med at omdanne fedtvæv til muskelvæv. Sammensat af et særligt plaster, Theta One og Theta Activate og et særligt program, med et minimum af fysisk træning og en introduktion til 8/16 konceptet for vægttab. Ingen kaloriebegrænsninger.

Er det lykkedes mig at pirre din nysgerrighed omkring Lifewaves produkter?

Jeg fortæller gerne mere!