Julegaven til din sunde veninde

(eller måske dig selv!)

“Få styr på din syre-base-balance” af Simonne Holm

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg elsker at læse bøger! 

Der er bare forskel på at læse i en bog og på en skærm. Jeg bruger masser af tid til at surfe rundt på nettet, men det giver en dejlig ro at få et samlet koncept præsenteret i en bog. Bare tanken om at sætte mig tilrette i min sofa og gå i gang, gør mig glad.

Det er lidt anderledes med opskriftbøger. Dem bruger jeg, når min travle hverdag har brug for et ekstra pift og når jeg skal finde en måde at kræse for mine gæster. Når jeg skal finde nye opskrifter, er jeg dybt afhængig af, at der er billeder, hvor maden ser lækker ud. Og så er jeg efterhånden blevet ret god til at skifte syredannende ingredienser ud med basedannende, så resultatet bliver Alkaline.

Simonne Holms bog ”Få styr på din syre-base balance” har det hele. Den indeholder både grundlæggende viden hele vejen rundt om syre-base balance i en letlæselig form og et stort afsnit med 185 lækre, basedannende opskrifter, som jeg ikke behøver at ændre og med appetit-vækkende billeder, der lokker mig til.

"Så styr på din syre-base balance" er den første danske udgivelse, der direkte videregiver Dr. Robert O. Youngs dybdegående studier af, hvordan kroppens syre-base balance påvirker os og hvordan vi kan få denne viden ind i vores dagligdag. 

få-styr-paa-din-syre-base-balnce-600.jpg

Simonne har med krop og sjæl fordybet sig i "The pH-miracle", det program Dr. Robert O. Young og hans kone Shelley Redford Young har skabt i deres store pioner-arbejde indenfor holistisk sundhed.  The pH-miracle har hjulpet tusindvis af mennesker over hele kloden til at blive raske og få et bedre liv. 

Hvis du er interesseret i syre-base-balancen, så er bogen efter min mening et "must". Det skinner tydeligt igennem, at Simonnes fokus er på at åbne vores sanser og inspirere, samtidig med at hun serverer den rene vare, uden kompromiser. Hun taler til hjernen, til øjenene og til maven og holder sig langt væk fra løftede pegefingre.

Jeg har savnet denne samlede gennemgang af Alkaline Livsstil og helt alkaline opskrifter - på dansk - som supplement til min one-to-one coaching. En coaching, hvor vi på det individuelle plan går ind og finder løsninger på de udfordringer, der opstår, når man begynder at ændre til i sit liv. 

Derfor har jeg lagt bogen til salg i min shop og her i julemåneden får du en ekstra bonus med, når du køber bogen.

OBS! Min shop tager kun VISA og MASTERCARD. Ønsker du at betale via MOBILPAY er det også muligt på 97540 - i så fald bedes du sende en email med navn, adresse, telefonnummer og email til bente@bentehartelius.dk eller på SMS 22351426.

Bente HarteliusComment