Da min søster fik sin diagnose

 

Min søster, Inger, har skrevet en artikel om, hvordan hun fik vendt en livstruende diagnose til et nyt liv. 

Hendes diagnose og de beslutninger hun efterfølgende har taget, satte mig igang med et større studie i, hvad der sker i kroppen.

 

Jeg var på ferie på Mallorca med mine 3 børn, da Inger ringede og fortalte mig om diagnosen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var chokeret. At jeg græd. Men faktisk husker jeg, at jeg allerede få timer efter havde indset 2 ting:

For det første var det ikke mig, det var synd for. Det var min søster. Hun skulle have al den støtte, jeg kunne give hende.

For det andet var det klart for mig, at hvis hun kunne få cancer, kunne jeg også. Min yngste søn var 11 år – jeg skulle ikke være syg.

Inger og hendes familie tog til det sydlige Californien, hvor Dr. Young tog imod dem på sit retreat center. Da de kom hjem, fortsatte Inger med at have 100% fokus på, at hun blive rask. Med fuld støtte fra hendes mand og deres 2 børn.

Inger blev nu endnu engang min rollemodel, som hun havde været det, fra jeg blev født, til jeg blev voksen.

Alt hvad hun gjorde, gjorde jeg også. I den målestok det var muligt, som enlig mor med fuldtidsarbejde og en begrænset økonomi.

At følge hende tæt viste sig at være noget af den bedste støtte, jeg kunne give hende. Jeg satte mig dybt ind i alt, sad med hende i saunaen, vi handlede kosttilskud og økologisk grønt sammen, så vi kunne få storkøbs-rabat. Jeg gjorde mine erfaringer sideløbende med hendes.

alkaline middag hos Inger.jpg

 

Min far og jeg var skeptiske overfor hendes valg.

Turen til USA kostede mange penge og vi var så bange for at miste hende. På den anden side var der ikke et alternativ. Lægerne herhjemme kunne ikke redde hende. Hver gang tvivlen dukkede op, tog vi snakken og fornyede vores beslutning om at bakke hende 100% op.

Da det første år var gået, var vi ikke længere i tvivl. Ifølge lægerne skulle hun være meget syg nu.

I stedet så hun 10 år yngre ud og var fyldt med energi.

 

Syre og base - test af levende og tørt blod

Dr. Youngs arbejde bygger på, at kroppen er skabt basisk. Ved at rense ud i syre og affaldsstoffer der er ophobet i organismen, fylde op med masser af næring og energi og samtidig skabe cirkulation omkring alle celler, bringes kroppen tilbage til en let basisk tilstand, hvor vores egne celler har de bedste betingelser. I modsætning til et surt miljø, hvor mikroorgansimer og  cancerceller stortrives.

Et af Dr. Youngs vigtigste redskaber er ”test af levende og tørt blod" (MOST= Mycotoxic Oxidative Stress Test). En dråbe blod fra klientens finger sættes under mikroskop og en hel verden åbner sig for det trænede øje. På den måde kan man følge kroppens balance på celleniveau.

Sammen med Inger havde jeg set mit eget blod hos Dr. Pernille Knudtzon. Selv om jeg havde forventet, at mit blod havde været sundere, var jeg dybt fascineret. Jeg besluttede mig for at tage over til Dr. Young og lære selv at lave blodtest. Levende blod og tørblodstest.

 

Turen til Californien

Ingers søn, Tore, ville også lære det, så vi tog afsted sammen på kursus på ”Rancho del Sol” i det sydlige Californien. Det var en gave at dele den oplevelse og viden med min voksne nevø.

Det var en intensiv uge. Vi var 6 på holdet. Mrs. Shelley Young, der i deres egen familie har demonstreret, hvordan en alkaline livsstil kan fungere i hverdagen, var med fra først til sidst på kurset.

El Rancho del Sol.jpg

Vi var både på mikroskopi-kursus og på alkaline retreat, med den dejligste mad, morgentræning, tarmskylninger, massage, saltbade etc. Og vi kunne følge processen hos dem, der var på retreat samtidig med, at vi var der. Jeg husker en overvægtig kvinde, der tabte 7 kg i løbet af ugen, mens en meget tynd mand med Lymes disease tog 6 kg på. De fik den samme kost og gik stort set igennem de samme behandlinger!

Den vigtigste del af et kursus er som regel altid, det der foregår, når man kommer hjem til sin hverdag. Det er blevet til mange prikker i mine egne fingre og på folk omkring mig. Jeg er vildt optaget af alle de processer, der foregår i kroppen på os, så det har fordybet mig rigtig meget i. Det er dybt fascinerende, at følge de ændringer i der sker i blodet, efterhånden som kroppen bringes i balance.

For 6 1/1 år siden var Dr. Youngs ideer usædvanlige. I de år der er gået er der lavet masser af forskning, der understøtter hans teorier. De økologiske varer vi skulle køre langt efter, finder vi nu på hylderne i Superbrugsen, Netto og Aldi. Og de er blevet meget billiger. I København kan vi købe alkaline juicer i Torvehallerne og juicebarer rundt omkring i byen.

 

Sådan fik jeg min fremtid tilbage

The Cure for Cancer

 

OBS! Du er velkommen til at gøre bloggen mere levende ved at skrive i kommentarfeltet nedenunder.

 

Bente HarteliusComment