Har du for meget syre i kroppen?

 

For 7 år siden var pH for mig nogle vage minder fra folkeskolen og gymnasiets undervisning i kemi. Noget med syre og base, men det havde absolut intet at gøre med min hverdag. Jo, måske lige når jeg brugte citronsyre til at fjerne kalken i min vandkoger og opvaskemaskine.

 

I dag, 7 år efter, er pH-balancen blevet kilden til at have styr på mit helbred og mit energiniveau, så jeg kan have mere fokus på alle de sjove og spændende ting i mit liv.

Måske kan nogle af dine udfordringer hænge sammen med, at du har for meget syre i kroppen

Hvis du er træt, sover dårligt, hyppigt har hovedpine eller infektioner, nedsat immunforsvar, har muskel- eller ledsmerter, kredsløbsproblemer, problemer med fordøjelsen eller huden, allergier, uklar tænkning – listen er meget længere -  så har du helt sikkert for meget syre i kroppen.

Du kan få et hint om det ved at måle pH i din urin med en ph-strimmel. Hvis du tisser syre, er det fordi din krop har syre, den gerne vil af med.

Det var sådan, jeg først opdagede, hvor meget syre jeg puttede ind i min krop. Min urin-pH var helt nede under 5 = rigtig meget syre! Det kan være noget af en øjenåbner, når man synes, at man passer godt på sig selv!

Jeg gik straks i gang med at eksperimentere med at spise mere basisk. Den helt grønne morgensmoothie var det første og den har jeg spist hver morgen lige siden.

 

NU følte jeg mig rigtig sund!

Havde du spurgt mig om, hvordan jeg havde, ville jeg have sagt: ”RIGTIG GODT”. Småskavankerne oplevede jeg stadig kun som småting.

Så var det, at jeg så en dråbe af mit levende blod i mikroskop.

Ups, det var så tydeligt, at jeg stadig ikke var nær så sund, som jeg troede.

Det er tankevækkende, at jeg ikke selv var klar over det. Jeg havde langsomt vænnet mig til småskavankerne. Vi har jo lært, at det mærkes på helbredet at blive ældre. Sådan tænker jeg ikke længere!

Måske har du også vænnet dig til ubehag, du faktisk kan gøre noget ved.

 

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere om min tilgang til Alkaline Livsstil, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Så får du automatisk besked, når der kommer nye blogindlæg på min hjemmeside.

Du er også velkommen til at deltage i et af mine arrangementer. Jeg holder jævnligt ”Alkaline Dinner” og "Alkaline Mini-retreats". Find dem på hjemmesiden under ”Events”.  

 

OBS! Du er velkommen til at gøre bloggen mere levende ved at skrive i kommentarfeltet nedenunder.

Bente Hartelius1 Comment