Quick-fix til immunforsvaret

 

Nu er vi igen nået til den årstid, hvor vores immunsystem skal stå sin prøve.

Vinteren nærmer sig og der er allerede mange omkring mig, der er syge: forkølelse, influenzasymptomer, bihuler der driller, lungebetændelse.  Alt det sædvanlige.

Jeg hører folk sige: ”Åh nej, nu starter det. Jeg ved, at det her trækker ud”

Næste stime plejer at komme umiddelbart efter jul og nytår. Vi kalder det influenza-epidemi, hvad mon den hedder i år? Er det en af de seje fra Asien?

 

Men hvorfor er det ikke alle, der bliver syge?

Jeg kender mennesker, der har deres daglige gang i daginstitutioner med alle chancer for at redde sig et eller andet.  Andre, der flyver jævnlig rundt i verden og derfor, i bogstavligste forstand, har muligheden for at redde sig ALVERDENS infektioner.

Og alligevel klarer de sig igennem. Eller er raske efter en uges tid med løbende næse.

 

Det handler om immunforsvaret.

Et svagt immunforsvar gør dig sårbar i forhold til næsten alle de kroniske sygdomme vi ser omkring os: kredsløb, gigt, demens og Alzheimers, cancer……

Antibiotika kan bringe dig gennem en akut infektion og kan redde liv, men det styrker ikke immunforsvaret. Faktisk virker det modsat på den lange bane. Og hvis den nemme løsning betyder, at vi kører videre i vores liv uden at forholde os til hvorfor vi bliver syge, kan det komme uheldigt tilbage.

Det ved de fleste idag. Alligevel anvendes antibiotika i store mængder, ikke kun til mennesker, men også i landbrug og fiskeopdræt. Desværre i en grad hvor flere og flere bakterier udvikler resistens, så vi i fremtiden ikke kan være sikre på, at det vil virke, når vi virkelig har brug for det.

 

Jeg har bare ikke overskud lige nu….

Nej, det er klart. Når vi er syge, er vi ikke parat til at gå i dybden. Det skal være let.

Mit bedste bud i den situation er Theta One/CORSENTIALS fra Lifewave. Både når du er ude i det og forebyggende.

Et kosttilskud i pulverform. Du opløser et brev i ½ liter vand, tilsætter 23 dråber af en ”aktivator” og drikker det inden for 20 min. Som det første hver morgen.

Når du køber en pakke Corsential, er der også en pakke AEON plastre med i pakken. Det er et lille rundt akupunktur plaster, med en effekt der forbløffer de fleste, inklusive mig selv. Uden at der kommer noget fra plasteret ind i kroppen. Jeg vil ikke prøve at forklare det, det skal prøves! Det nedsætter stressniveauet i kroppen, både fysisk og psykisk og påvirker immunforsvaret i en positiv retning.

Jeg har taget Corsential, sådan lidt af og på, i et par år, sideløbende med min Alkaline livsstil. Og jeg kender mange andre, der helt er sluppet for antibiotika efter de er begyndt at drikke det, hvor de ellers var igennem 3-4 kure hver vinter.

 

Det virker ikke på stedet, som antibiotika. Til gengæld går det i dybden.

Virkningen skyldes bl.a. indholdet af Colostrum (fra køer) i en kombination, der gør det yderst effektivt.
Colostrum er den første mælk, det første måltid for alle pattedyr – inklusive mennesket. Den er fyldt med næringsstoffer, immunstoffer og andre bioaktive stoffer beregnet til at nære den nyfødte, styrke immunforsvaret og beskytte tarmen mod infektioner. Colostrum er naturens mest koncentrerede kilde til bioaktive stoffer og kaldes derfor ”Naturens egen Super Food”.

 

Corsentials er det nok nærmeste, vi kan komme til et ”QUICK FIX”, på kroppens egne betingelser.

Når du er kommet ovenpå, er det måske tid til at se lidt i dybden: hvad er det egentlig, der har trukket mit immunsystem så meget ud af balance i første omgang?

 

OBS! Du er velkommen til at gøre bloggen mere levende ved at skrive i kommentarfeltet nedenunder.

Bente Hartelius1 Comment